Artiesten

Bandje Speciaal ontstaat in 2013 als zes vrienden in een feesttent op het idee komen om zelf een coverband te beginnen. Want het kan allemaal nog ‘gekker’, ‘energieker’ en vooral ‘specialer’. Inmiddels is Bandje Speciaal niet meer weg te denken uit het Nederlandse feest circuit. De razendsnelle hitmachine staat garant voor een ongekend feest. Medley’s met alle hitjes van vroeger en nu, shiny outfits, non-stop interactie en alles 100% LIVE. Dit alles in een te gekke avondvullende show. Of het nou gaat om een feesttent of een kleine kroeg, mega plein of bruiloft, festival of bedrijfsfeest, Bandje Speciaal gaat voor het ultieme feestgevoel en verzekerd je van een 100% party garantie.

 

 

 

Stef Horn is een talentvolle zanger uit Alkmaar met een eigen verfrissend stemgeluid en gaat momenteel als een komeet! Zijn repertoire gaat van Rene Froger tot aan Tom Jones en van de mooie ballads tot aan gezellige Nederlandstalige meezingers. “Zingen en mensen entertainen geeft mij het ultieme gevoel, ik doe dan ook niks liever dan mensen entertainen“ aldus Stef. De in december 2016 uitgebrachte debuutsingle ”De bom is gebarsten” is onmiddellijk goed opgepikt bij de diverse radiozenders in Nederland. Wij geven het podium graag aan deze zanger!

 

 

 

 

 

Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen! Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert. Met 8 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

 

 

 

 

 

 

Net als voorgaande jaren zal onze enige echte DJ Petit ons voorzien van dansbare platen van vroeg tot laat! Daarnaast zal hij functioneren als onze presentator van het evenement.