Artiesten

Agogo

Agogo is dé sprankelende coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creëert om op te dansen. Gewapend met een zeer breed repertoire vol danceclassics en de meest actuele partyhits spelen zij meerdere energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes. Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog. Agogo zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.

Stef Horn

Stef Horn is een talentvolle zanger uit Alkmaar met een eigen verfrissend stemgeluid en gaat momenteel als een komeet! Zijn repertoire gaat van Rene Froger tot aan Tom Jones en van de mooie ballads tot aan gezellige Nederlandstalige meezingers. “Zingen en mensen entertainen geeft mij het ultieme gevoel, ik doe dan ook niks liever dan mensen entertainen“ aldus Stef. De in december 2016 uitgebrachte debuutsingle ”De bom is gebarsten” is onmiddellijk goed opgepikt bij de diverse radiozenders in Nederland. Wij geven het podium graag aan deze zanger!

Marco Kraats

Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al ruim negen jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen! Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert. Met 8 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

DJ Petit

Net als voorgaande jaren zal onze enige echte DJ Petit ons voorzien van dansbare platen van vroeg tot laat! Daarnaast zal hij functioneren als onze presentator van het evenement.